Alisa Klejbanova ekspresno do 2. naslova; Poloni Hercog zmaga v dvojicah!

26.09.2010

Seul, Južna Koreja - Ruska teniška igralka Alisa Klejbanova je s suvereno zmago nad Čehinjo Klaro Zakopalovo, prišla do svojega 2. naslova na WTA turnirjih!

V finalu turnirja v Seulu, je 21-letna Rusinja kar 6 x odvzela servis nasprotnici, sama pa je svojega izgubila dvakrat. Do svoje 2. lovorike po Kuala Lumpurju, je prišla v pičli uri in 12 minutah, rezultat pa se je na koncu glasil 6:1, 6:3!



Statistika včasih ne pokaže vsega, a tokrat je več kot prepričljiva v korist Alise Klejbanove!

"Zelo sem srečna in ponosna na ruske navijače, ki so me prišli spodbujat. Vsak dvoboj je težak, finalni pa je vedno nekaj posebnega. Zahvaljujem se Klari za dober dvoboj," je dejala vesela Rusinja, ki je v žep pospravila ček vreden 37.000$.

Klara Zakopalova je v 2. nizu povedla s 3:1, a to je bilo tudi vse z njene strani.

"Čestitam Alisi za zasluženo zmago. Igrala je zelo dobro skozi celoten turnir. Seveda sem hotela danes zmagati, a je bila Alisa enostavno boljša"!


Polona Hercog z Julio Goerges zmagala v dvojicah

19-letna Polona Hercog je z Nemko Julio Goerges slavila v konkurenci dvojic. Naveza Hercog / Goerges je v finalu s 6:3 in 6:4 ugnala Južnoafričanko Natalie Grandin in Slovakinjo Vladimiro Uhlirovo. Štajerka, sicer 43. igralka sveta v posamični konkurenci,  se zdaj seli na močan turnir v Tokio (2 milijona dolarjev, serije Premier), kjer bo v prvem krogu njena nasprotnica Francozinja Aravane Rezai.



foto :
pripravil : Marjan B.

Hansol Korea Open 2010
Seul, KOR
September 20 - 26, 2010
Nagradni sklad: $220000
Podlaga: Trda
Tip: WTA




Finale:
(5) Alisa Kleybanova (RUS) d.Klara Zakopalova (CZE) 61 63
 

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete