Zec-Peškiričeva v Melbournu le 44 minut!

14.01.2011

MELBOURNE, AVSTRALIJA - Slovenska teniška igralka Maša Zec-Peškirič je v kvalifikacijah turnirja za grand slam v Melbournu izpadla že v uvodnem krogu.

Edina slovenska predstavnica v kvalifikacijah prvega grand slama sezone Maša Zec-Peškirič (v glavnem delu bo igrala Polona Hercog), je zapustila Melbourne po pičlih 44 minutah igre. V 1.krogu ji je lekcijo tenisa pokazala 20-letna Irina Falconi, saj ji je prepustila le eno igro ter slavila s 6-0, 6-1.

 

 

Irina Falconi ni imela milosti do Maše

 

 

Zec-Peškiričeva je kotirala kot 20. nosilka, saj na WTA lestvici zaseda 141. mesto, a kljub temu proti 184. igralki sveta Falconijevi ni imela nikakršnih možnosti. Žal dvoboja nismo spremljali v živo in vam ne moremo postreči s podatkom, kdaj se je Maša sploh vpisala na semafor, a dejstvo je, da je v prvem nizu dobila t.i. teniško kravato. Brez možnosti za odvzem servisa je bila Jeseničanka v tem delu igre, v katerem je osvojila vsega 12 točk. V drugem je z dvema točkama več na svoj račun dobila eno igro, pa še to na servis nasprotnice - se pravi ni obdržala niti enega svojega servisa.

Mlada Američanka je dokazala, da se njeno znanje tenisa strmo vzpenja. Že lani je več kot odlično igrala na ITF turnirjih in verjetno zna biti letos eno lepših presenečenj WTA turneje.

 

pripravil: L.S.

foto: Google Images

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete