Ana Ivanović je prepričana, da lahko v Melbournu tudi zmaga!

14.01.2011

Srbska teniška igralka Ana Ivanović si želi, da bi že v Melbournu dvignila pokal za najboljšo ter se vrnila v Top 10 na teniški lestvici WTA.

Srbska lepotica je pripravljena za OP Avstralije, ki se začne iz nedelje na ponedeljek ponoči po našem času. Poškodbo, ki jo je dobila na Hopmanovem pokalu, je sanirala še pravočasno.

Nastop na prvem grand slamu sezone bo priložnost za srbsko teničasico, da njene ambicije v letu 2011 ne bodo ostale le na papirju. ''Postavila sem si cilje in zares mislim, da lahko letos spet zmagam na turnirju za grand slam. To je moj največji cilj, poleg tega pa bi se rada vrnila med najboljših deset igralk sveta. Jasno mi je, da bom morala za ta cilj veliko delati'', je povedala Ana za časnik OP Avstralije.

 

 

Njena prva nasprotnica na OP Avstralije bo Rusinja Jekaterina Makarova (o žrebu bomo še pisali). ''Enostavno ljubim ta turnir. V Melbournu se počutim odlično. Maksimalno se bom potrudila. Še posebej me motivira to, da sem letos veliko bolje pripravljena kot lani''.

Nekdanja številka 1 teniške lestvice WTA je letos začela sodelovati tudi z novim trenerjem Antonio Van Grichenom.

 

pripravil: L.S.

foto: daylife.com

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete