Četrti dan Australian Open

22.01.2015
Deli z ostalimi:

Tako, pa je za nama še en čudovit dan v deželi tam spodaj. Tokrat sva ga preživela večinoma izven Melbourna.

Že ob 8.00 sva prevzela rentan avto in se z baje v Avstraliji neveljavnim vozniškim dovoljenjem (na novih vozniških karticah res ni niti ene angleške besede) podala proti zahodu, proti Great Ocean Road.

Po videnem so Avstralci zelo umirjeni in skoraj počasni vozniki. Takoj, ko sva se prebila iz mesta in se navadila vožnje po napačni strani, z volanom na napačni strani, sva postala skoraj prehitra za Avstralske voznike :))

200 kilometrska pot s kratkimi postanki ob plažah za surferje je bila zavita in nič kaj dolgočasna. V kraju Apollo Bay sva se v družbi strastnih surferjev ponovno (do kolen) namočila v hladno in valovito morje.

Obratnih 200 km je trajalo še nekaj dlje zaradi gneče pred Melbournom, a sva preživela. Do hotela. Potem pa za dve uri padla v posteljo. Zbudil naju je šele pisk sporočila Blaža, ki ga je skrbelo, kako sva preživela Great Ocean Road ;) 

Pozno zvečer smo odšli še na prijetno poslovilno pijačo (Blaž gre že zgodaj zjutraj na naslednji turnir, ATP Challenger v Hong Kongu). 

Tako sva danes izpustila teniško dogajanje, že jutri pa "we will be back on courts"! :)

Ja, kot lahko vidite, je tole "Potuj z Blažem na Australian Open" potovanje kar luštna stvar :)

Lp do jutri!

Gašper in Veronika

 

 

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete