Vse skupaj se začenja...

17.01.2015
Deli z ostalimi:

Končno je napočil čas odhoda. Kar vleklo se je, vse od 6. oktobra, ko me je Blaž na teniških igriščih v Kopru izbral za zmagovalca Petrolove nagradne igre »Potuj z Blažem na Australian Open«. Še zdaj se spominjam tistega prijetnega dneva in predvsem tistega trenutka, ko je izrekel moje ime. Občutki so bili zares lepi, veselje pa je prišlo šele čez nekaj dni, ko sem se začel zavedati kam in s kom grem januarja.

Predvsem pa se je vlekel mesec, ko smo trepetali, ali se bo Blaž sploh uvrstil v glavni žreb tega turnirja za grand slam. Zaradi poškodbe stopala Blaž namreč jeseni sploh ni nastopal na turnirjih in s tem počasi drsel navzdol po lestvici ATP. Ob koncu sezone je pristal na 105. mestu in potrebovali smo nekaj odpovedi za neposredno uvrstitev na turnir. Trepetali smo praktično do 10 dni do odhoda v Melbourne. Na koncu se je vse dobro izteklo in tako bo Kaljut imel možnost svojo dobro formo iz prvega letošnjega turnirja prenesti na prvi letošnji turnir velike četverice.

Kar težko je takole sredi zime spakirati kovčke za trenutno poletno Avstralijo. Hitro bi lahko pozabil kakšno sončno kremo ali pa v kovček pospravil nepotreben smučarski pulover. K sreči imam super punco, ki je bila ob predlogu, da lahko z nekaj doplačila potuje z mano - enostavno navdušena. Že sedaj pri pakiranju je precej lažje (punce so pri pakiranju vendarle bolj skrbne), da niti ne pomislim, kako bolj prijetno bo celotno potovanje in doživetje.

"Zdj pa grema!" Obljubite, da boste držali pesti za čim bolj gladko pot tja spodaj, jaz pa obljubim, da se vam javim v Melbournu in poročam o najinih doživetjih na poti. Prav gotovo bo zanimivo, saj naju čaka približno 20 ur letenja :)

P.S. Baje, da naju bo na letališču v Melbournu čakal uradni transport Australian Open, saj sva del ekipe igralca :)

Potni listi, letalske karte, viza za Avstralijo ready... 

 

Prtljaga in navijaška majčka ready...

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete