Kaja Juvan in Tomi Ternar preko domačinov do polfinala Bola

21.10.2016
BOL, HRVAŠKA - Na Bolu na Braču je v moški konkurenci med polfinalisti Tomislav Ternar, v ženski pa spet navdušuje Kaja Juvan.

Na Bolu potekata ITF in Futures turnir na pesku (10,000 USD), naša dva predstavnika pa sta bila uspešna v četrtfinalu.

15-letna Kaja Juvan je z enajsto zaporedno zmago spet blestela. V četrtfinalu je zlahka vzela skalp 8. nosilki Mariani Dražič (727. na WTA). V 1 uri in pol je 21-letna domačinka padla s 7-5, 6-2. Kaja iz dneva v dan dokazuje svoj talent, prav tako je že našla prostor tudi v tujih medijih. V polfinalu bo imela na papirju najtežje delo, prav lahko jo čaka tudi 1. nosilka Gabriela Pantučkova, katero je prejšnji teden premagala v polfinalu.

Četrtfinale:

Kaja JUVAN (SLO) 7-5 6-2 Mariana DRAZIC (CRO) [8] 

........................................................................................................................................................................................

V moškem delu se je 26-letni Tomi Ternar (875. na ATP) uvrstil v polfinale po zmagi nad osmopostavljenim domačinom Ninom Serdanušićem. 

Prekmurec je bil na delu 2 uri in 11 minut ter z 2-6, 6-1, 6-4 in preobratu 'uničil' enega od domačih favoritov. 19-letni Hrvat je na 521. mestu ATP lestvice, več kot 350 mest višje kot Ternar.  V polfinalu bo njegov nasprotnik izkušeni češki teniški veteran. 35-letni Jaroslav Pospisil (427. na WTA), ki je 2. noislec turnirja.

Četrtfinale:

Tomislav TERNAR (SLO) 2-6 6-1 6-4 Nino SERDARUSIC (CRO) [8]

 

pripravil: L.S.

foto: Facebook

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete