VIDEO! Navijačica zaplenila Djokovičevo majico, Nole in Rafa tik pred kolapsom!

31.01.2012
MELBOURNE, AVSTRALIJA - Ponavadi je zaključna ceremonija na podelitvi nagrad nekaj prijetnega, a tokrat sta se oba akterja neverjetnega finala na OP Avstralije, znašla tik pred kolapsom!

Rafael Nadal in Novak Djokovič sta se skoraj 6 ur izčrpavala na teniškem igrišču, potem pa sta morala stoje poslušati razne zahvale sponzorjem, organizatorjem, navijačem itd., kar je oba igralca pripeljalo v zelo neprijeten položaj.

Video:

Na srečo je bil nekdo le toliko pozoren  in je naročil osebju, da igralcema prinesejo  stola in vodo proti dehidraciji. Srbski teniški igralec Dušan Vemić je na Twitter poslal sliko Novakovih krvavih nogavic in počenih superg, ki so popustile pod velikim pritiskom na igrišču!

Zanimivo je bilo tudi videti obraz Novakove spremljevalke Jelene Ristić. Srb je prišel do dela tribune, kjer je bila njegova izbranka in ji vrgel majico ter se napotil nazaj. A Novak ni videl, da je bila roka neke druge oboževalke hitrejša in Jelena je ostala brez suvenirja... .

Popravek : Šokirano dekle, ki naj bi prejelo majico Novak Djokoviča ni bila njegova partnerka Jelena Ristič, ampak njegova goreča navijačica, 14 letna Mellissa Cook, ki je sanjala, da bo na  zid nad svojo posteljo dodala nov suvenir svojega junaka :

"Padla sem v jok, saj nisem mogla verjeti, da je nekdo vzel stvar, ki je bila namenjena meni," je v solzah dejala nesrečna najstnica. "Ves dvoboj sem močno navijala zanj. Ko je pogledal na tribuno me je prepoznal in mi je hotel podariti majico"!

 

foto : images.google

pripravil : Marjan B.

Video:

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete