VIDEO! Mladi oboževalci padli na Novaka Djokoviča, ki na srečo ni utrpel večjih poškodb!

31.12.2012
Za št. 1 moškega tenisa Srba Novaka Djokoviča, se je incident z oboževalci končal dokaj srečno!

PERTH, AVSTRALIJA - Potem ko je v dvoboju 1. kroga Hopmanovega pokala med Srbijo in Italijo premagal Andreasa Seppija s 6:3, 6:4 v nizih, se je Novak Djokovič odpravil do tribune z mladimi oboževalci, ki so si želeli njegov avtogram. Ko je začel deliti podpise, je naenkrat popustila zaščitna reklamna ograja, ki se je z oboževalci vred podrla na tla in pri tem v nogo zadela Srba. Novak je ob bolečini počepnil in se nato odpravil na zdravniški tretma.

Za 25-letnika se je vse srečno končalo in čez nekaj časa je že nastopil v igri mešanih parov skupaj z Ano Ivanovič. Dvoboj sta sicer izgubila, a Srbija je imela zmago že v žepu, saj je bilo po igri posameznikov že 2:0. Ana Ivanovič je v 1. dvoboju premagala Francesco Schiavone s 6:0, 6:4 v nizih. V Perthu je temperatura dosegla 40 stopinj celzija, zato so pri dvoboju Novaka in Andreasa zaprli pomično streho. Ana in Francesca nista imeli te sreče in sta morali igrati pri 36 stopinjah celzija.

"Pozno sem prispel v Perth in nisem imel dovolj spanca. Zjutraj sem bil še močno zaspan. Proti koncu dvoboja sem že prišel v svoj ritem," je dejal Novak malo pred incidentom, o katerm je kasneje dejal : "To je bil zame kar mali šok. Dobro, da se ni otrokom kaj zgodilo. Ni razloga za paniko, z menoj je vse v redu"!

 

foto : images.google

pripravil : Marjan B.

Video:

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete