Alisa Klejbanova oboleva za rakom!

16.07.2011
PERUGIA, ITALIJA - 22 letna ruska teniška igralka Alisa Klejbanova je morala v bolnišnico, kjer so ugotovili, da oboleva za Hodgkinovim limfonom!

Ob praznovanju njenega 22. rojstnega dne je Alisa Klejbanova na spletni strani WTA zapisala, da obstaja možnost za ponovno igranje tenisa. Zdravi se v bolnišnici v Italiji, kjer je njena baza za treniranje, tam pa ima tudi veliko prijateljev in se počuti kot doma.

Rusinja je februarja letos dosegla najvišjo uvrstitev na WTA lestvici v karieri (20.). Iz teniške karavane je odsotna od meseca maja, trenutno pa se nahaja na 28. mestu!

"Zelo pogrešam oboževalce in prijatelje povsod po svetu. Pogrešam tenis, pogrešam vse. Tenis je bil moje življenje zadnjih 15 let," je dejala nesrečna Alisa Klejbanova!

Predstavniki WTA organizacije so dejali, da je Alisa zelo močna in optimistična ter so ji zaželeli hitro in popolno okrevanje!

Hodgkinov limfom ponavadi vznikne v eni skupini bezgavk, se kontinuirano širi na druge skupine bezgavk, v kasnejši fazi lahko tudi v vranico, jetra, kostni mozeg, pljuča in druge organe.

Upamo, da je Alisa prišla na zdravljenje še v začetni fazi in da se bo na koncu vse srečno izteklo!

 

foto : images.gogle

pripravil : Marjan B.

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete