O nas

Tenisportal.si je prvi in največji vsesplošni teniški portal v Sloveniji.

Sama ideja izhaja iz želje, da se na enem mestu zbirajo vsi ljubitelji tenisa in da se naredi mesto za druženje in spoznavanje teniške igre. Portal je namenjen tako začetnikom v tenisu kot tudi teniškim seniorjom. Na vstopni strani portala smo za vas pripravili:

- Zemljevid Slovenije: Tukaj so zbrani skoraj vsi ponudniki teniških igrišč po Sloveniji. Vsem rekreativnim igralcem tenisa bo zelo olajšalo iskanje igrišča za dvoboj. Zdaj ni več potrebno iskanje igrišč po spletu ali po imenikih saj smo vse zbrali na enem mestu. Sproti bomo dopolnjevali sestavljanko dokler ne bo izbor popoln, zato ste vabljeni, da nam na elektronsko pošto info@tenisportal.si pošiljate vse manjkajoče ali napačne  podatke o igriščih.

- Koledar dogodkov: ...vas sproti spremlja in opominja, da ne boste zamudili katerega od večjih turnirjev. Zaradi narave portala bomo spremljali le ATP in WTA turnirje skupaj z grand slam turnirji ter vse manjše profesionalne turnirje, na katerih nastopajo slovenski igralci in igralke.

- Novice: Tenisportal.si pa ni le portal za iskanje igrišč po Sloveniji. Dnevno za vas urejamo novice iz sveta tenisa, katere lahko vsak dan komentirate in ocenjujete. Da boste skozi na tekočem kaj se dogaja pa nismo pozabili tudi na RSS. Približajte si tenis in povežite Tenisportal z vašim FACEBOOK, TWITTER in GOOGLE+ profilom.

 

Kaj je RSS?
RSS je tehnologija na podlagi XML-ja, s katero ste lahko samodejno obveščeni o temah, ki vas zanimajo. Ni vam treba na spletno stran, da bi videli ali je bil napisan kakšen nov članek ali novica, lahko uporabljate RSS, ki vas na to opozori vsakokrat, ko se to zgodi.

Kako lahko uporabljamo RSS?
Potrebujete samo brskalnik (browser) oz. odjemalec (program) za RSS-datoteke. Ta program izpisuje informacije, ki jih pridobi iz RSS-kanalov (tematsko razdeljene informacije, npr. avdio & video, računalništvo, itd.).

Kako gledam RSS?
Kliknite na ikono RSS, ki se nahaja v zgornjem, desnem delu spletne strani. Odpre se vam stran s predogledom novic portala. Zgoraj na strani se lahko na ta kanal naročite z Živim zaznamkom (Live Bookmark) ali kakšnim drugim odjemalcem s seznama (npr. Google Reader); odločitev potrdite z gumbom Naroči se (Subscribe Now). Odpre se vam okence, kjer si napišite ime zaznamka in lokacijo, kamor ga želite shraniti.

 

-Lestvica: ATP in WTA lestvica vam bo vedno dala vedeti, kdo se nahaja v vrhunski formi. Kdo je splezal gor ali dol po njej in kdo je tako zaželjena številka ena na svetu. Prav tako na njej najdete vse slovenske teniške igralke in igralce, ki so vpisani na njej.

-Anketa: Seveda spada k vsakemu portalu. Tu vam bomo zastavljali vprašanja, vi pa nam boste pomagali, da skupaj ugotovimo kakšno je naše znanje o tenisu in ga primerjali med seboj.

-Rojstni dnevi: Poskrbeli smo, da nikoli ne boste zamudili voščiti za rojstni dan vašemu najljubšemu igralcu ali igralki.

-Enovice: Naročite se na elektronske novice in bodite obveščeni o teniških novicah in aktivnostih!

Za vse vaše predloge in kritike smo vam vedno na voljo preko spletne pošte info@tenisportal.si. Potrudili se bomo, da bomo vsem odgovorili po najboljših močeh. Portal bomo spreminjali tudi po nasvetu naših bralcev kajti zavedamo se, da ste vi najboljši kritik in ste zaslužni zato, da spletna stran živi. Brez vas in ekipe tega portala spletnega mesta ne bi bilo.

 

Lep pozdrav,

ekipa tenisportal.si

 

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete