FOTO! Djokovič potolažil Ronalda, Vujačič zaman podpiral Šarapovo!

05.05.2011
Potem, ko je košarkar Saša Vujačič, ki je letos prestopil iz Los Angelesa v New Yersy, že zaključil sezono v ligi NBA, je nudil moralno podporo svoji izbranki Mariji Šarapovi na močnem turnirju v Madridu!

Vendar pa tudi njegovo vzpodbujanje s tribune ni pomagalo sibirski teniški lepotici Mariji Šarapovi, ki je letos še enkrat več klonila pred zaključnimi dvoboji na velikih turnirjih. Saša Vujačič je za tolažbo odpeljal Marijo na večerjo tako, da je Rusinja lahko čimprej pozabila na boleč poraz!

 

 

 

 

Tako kot lani si je nogometni zvezdnik član madridskega Reala Cristiano Ronaldo, vzel čas za ogled teniških dvobojev na ATP 1000 turnirju v Madridu. Tokrat se je imel prilžnost spoznati z letos neporaženim Novakom Djokovičem, ki je nesrečnega Portugalca po izpadu v polfinalu lige prvakov, potolažil v pogovoru. Novak je pred tekmo dejal, da bo navijal za Real. Po obračunu je čestital Barceloni za zmago in dodal, da je bil Real na 2. tekmi boljši!?

 

 

Španski teniški žigolo Fernando Verdasco je močno stiskal pesti za rojaka Feliciana Lopeza v dvoboju proti velikemu Švicarju Rogerju Federerju, a tudi to ni pomagalo. Cristiano Ronaldo ves čas dvoboja ni kazal čustev!

 

 

foto : images.google

pripravil : Marjan B.

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete