FOTO! Serena Williams in Roger Federer na zabavi prvakov v Wimbledonu!

09.07.2012
Američanka Serena Williams in Švicar Roger Federer sta bila že tretjič udeleženca plesa prvakov (2003,'09,'12) na prestižnem grand slam turnirju v Wimbledonu!

Serena Williams in Roger Federer sta vrstnika. Američanka je le slaba 2 meseca mlajša, oba pa bosta kmalu dopolnila 31 let, a to ni ovira, da ne bi krojila sam svetovni vrh ženskega in moškega tenisa.

 

Serena Williams se je na večerji pošalila, da prodaja steklenice čudežnega napitka za močne servise, ki jih je uprizorila na letošnjem turnirju, ko je na 7 dvobojih dosegla kar 102 asa!

"Paket imam pripravljen pred vrati. Če hoče kdo kupiti moj servis, ga lahko dobi. Steklenica stane le 1 milijon $ in so na voljo"!

To je bil odgovor na vprašanje voditeljice večera Virginije Wade (zmagovalka Wimbledona 1977) ali Serena kot poslovna ženska kaj razmišlja, da bi prodajala svoj servis. Predsednik kluba Philip Brooke je omenil, da je Serena dosegla veliko več asov kot Roger Federer (71)!

"Tega ne treniram preveč. Prisežem, da ne. Ta teden je bil res neverjeten in upam, da se bo tako nadaljevalo"!

 

Roger Federer je poudaril, da je bil zelo motiviran, ker sta ga s tribun spremljali hčerkici dvojčici, ki sta dopolnili 3 leta.

"Minilo je ravno 3 leta, ko sem igral proti Andyju Roddicku in bil zadnjič tukaj na večerji. Žena Mirka je bila takrat v visoki nosečnosti. Sedaj sta me hčerkici videli v živo dvigniti zmagovalni pokal. To je zame res zelo pomemben trenutek. Ne vem, če se bosta kasneje tega spominjali, a ostale bode slike za spomin. Zame bodo to neverjetni spomini kot igralca in očka hkrati"!

Virginia je opomnila Rogerja, da ne bo imel veliko časa za počitek, saj bodo kmalu na vrsti OI v Londonu!

"Ja seveda, trije tedni. Morda je to za vas kot 3 leta počitnic," se je pošalil Roger. "3 tedni so veliko. Teden dni bom počival, naslednja dva pa se bom pripravljal za OI"! 

 

foto : images. google

pripravil : Marjan B.

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete