Šaljivec Rafa: "Ne bi rad zvenel, kot da bom Federerjev fant"

07.09.2017
NEW YORK, ZDA - Rafael Nadal je bil po zmagi nad Andrejem Rublevim dobro razpoložen za druženje z novinarji.

Prvi igralec sveta je v četrtfinalu gladko odpravil mladega izzivalca Andreja Rubleva in je samo še dve zmagi oddaljen od prve lovorike na igriščih s trdo podlago po letu 2014!

V času Nadalove tiskovne konference še ni bilo jasno, ali se bo za vstop v finale pomeril s Juanom Martinom Del Potrom ali Rogerjem Federerjem. Beseda je tekla predvsem o Švicarju, saj sta bila legendarna tenisača znova samo še eno zmago oddaljena od zgodovinskega prvega spopada v New Yorku. Načrte jima je prekrižal Del Potro, ki je v štirih nizih preprečil težko pričakovani "blockbuster".

Novinarji so Nadala vprašali, kaj najbolj občuduje pri Federerju, Španec pa jih je dodobra nasmejal s svojim odgovorom. "Ne bi rad zvenel, kot da bom postal njegov fant," se je pošalil 31-letnik in natrpano konferenčno sobo spravil v smeh.

"Pred pomembnimi obračuni neradi govorimo o teh stvareh. Zelo se spoštujeva. Odigrala sva veliko obračunov. Naredila sva velike reči za tenis, kar zelo cenim. Vedno sva se dobro razumela. On je velik ambasador tenisa z dobro javno podobo in pravimi vrednotami. Pomembno je, da je vzor otrokom, da je neverjetno dober in da vse to počne s pravim odnosom. Občudujem ga, tako kot ga občudujete vi," je dodal Nadal.


pripravil: Ž. J.

foto: YouTube.com
 

Video:

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete