Šok za organizatorje, Đoković ne bo zaigral

29.12.2017
ABU DABI, ZAE - Novak Đoković je odpovedal udeležbo na ekshibicijskem turnirju v Abu Dabiju, s katerim se je tradicionalno začela nova teniška sezona.

Po Stanu Wawrinki, Milosu Raonicu in Rafaelu Nadalu je nastop na turnirju v Abu Dabiju odpovedal tudi povratnik po poškodbi Novak Đoković. Nekdanji prvi igralec sveta ima še vedno težave s komolcem, po posvetovanju z zdravniki pa je sprejel odločitev, da ne bo tvegal.

Srb bi se moral v petek pomeriti z Robertom Bautisto Agutom, ki je v četrtfinalu premagal Andreja Rubleva (7:5, 6:2). Đokovića bo v žrebu zamenjal Andy Murray.

"Na žalost sem v zadnjih dneh začutil bolečino v komolcu. Zdravniška ekipa mi je odsvetovala kakršnokoli tveganje in predlagala odpoved ter nadaljevanje terapije. Žalosten sem, ker sem se veselil vrnitve na igrišča. Užival sem v treningih in pripravah na novo sezono. Sprejeti moram situacijo in počakati na rezultate terapije. To bi lahko vplivalo na začetek sezone, odločitev bomo sprejeli v prihajajočih dneh," je sporočil 30-letnik.

V drugem četrtfinalu je Kevin Anderson s 6:3, 7:6(2) premagal Pabla Carrena Busto.
pripravil: Ž. J.

foto: Facebook
 

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete