Vrača se Juan Martin del Potro

05.02.2016
Argentinski teniški zvezdnik Juan Martin del Potro si je opomogel po poškodbi in bo spet igral po skoraj enem letu odsotnosti.

Nekoč 4. teniški igralec sveta in zmagovalec OP ZDA 2009 Juan Martin del Potro se končno vrača. Argentinec si je opomogel po poškodbi zapestja in se prijavil na ATP turnir v Delray Beachu, ki se začne 15. februarja. 

Del Potro je najprej najavil povratek za začetek leta, ko naj bi nastopil v Sydneyu in Melbournu, vendar se je vse skupaj nekoliko zavleklo. 

Argentinec je lansko sezono odigral le dva turnirja, zadnjega v marcu (Miami), zaradi poškodb pa je bil že trikrat na operativnem posegu. ''Vem, da so nekateri že precej nestrpni glede mojega povratka, toda ne gre hitreje. Naslednji moj nastop bo del rehabilitacije'', je povedal priljubljeni Delpo za britanski BBC. 

27-letni Argentinec, doma iz Tandila, je trenutno šele na 1,041. mestu ATP lestvice, brez dvoma pa mu bodo organizatorji turnirjev z veseljem priskočili na pomoč s posebnimi povabili - tudi na močnih turnirjih.

 

pripravil: L.S.

foto: Facebook

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete