Agnieszka Radwanska velika zmagovalka Tokija!

01.10.2011
TOKIO, JAPONSKA - Poljakinja Agnieszka Radwanska je osvojila močan WTA turnir v Tokiju. V finalu je dokaj gladko premagala 4. igralko sveta, Rusinjo Vero Zvonarjovo s 6:3, 6:2 v nizih!

Agnieszka Radwanska je v 1. nizu zaostajala z 0:2, potem pa nanizala 5 iger zapored in povedla s 5:2 ter prednost zadržala za vodstvo 1:0 v nizih. Vera Zvonarjova je naredila kar 22 nevsiljenih napak!

Če je Veri v polfinalnem dvoboju proti Petru Kvitovi uspel preobrat, se danes to ni zgodilo. Ob velikem številu nevsiljenih napak, je imela težave tudi s servisom, saj je naredila 5 dvojnih napak.

V 2. nizu je odvzela servis Poljakinji in zaostanek znižala na 2:4. A misel na povratek se je razblinila že v naslednji igri, ko je Radwanska naredila "rebrejk" in dvoboj uspešno pripeljala do konca!

Agnieszka se dobro znajde tudi brez očeta v vlogi glavnega trenerja!

Agnieszka se dobro znajde tudi brez očeta v vlogi glavnega trenerja!

"Če igraš proti igralki kot je Vera, ni potrebno skrbeti za taktiko. Poskušala sem biti osredotočena na vsako točko in igrati po najboljših močeh," je dejala srečna zmagovalka!

"Rada bi čestitala Agnieszki, saj je bila danes veliko boljša," je rekla Vera Zvonarjova!

Agnieszka Radwanska je avgusta osvojila prvi turnir po 3 letih, ko je v Carlsbadu premagala Vero Zvonarjovo. Vero je premagala tudi teden dni pozneje na turnirju v Torontu, enako pa ji je uspelo še danes, ko je prišla do 2. lovorike v tej sezoni!

Vera je tokrat preveč grešila!

Vera je tokrat preveč grešila!

 

Toray Pan Pacific Open
Datum: September 25 - Oktober 1, 2011
Kategorija: WTA Premier
Nagradni sklad: $2,050,000
Podlaga: Trda


Finale :

Agnieszka Radwanska (POL/9) : Vera Zvonarjova (RUS/4) 6:3,6:2


 

foto : images.google

pripravil : Marjan B.

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete