"Ana in Marija sta pravi lepotici," je dejal Rafael Nadal!

05.04.2013
Nesporni kralj peščene podlage Španec Rafel Nadal, ki se trenutno nahaja na 5. mestu ATP lestvice, je moral v enem od intervjujev, pred časom v Braziliji, odgovoriti na nekaj neugodnih vprašanj!

Novinarja je zanimalo kdo je boljši nogometaš Messi ali Neymar, ali so mu slajše zmage proti Djokoviču ali Federerju in katera je lepša tenisačica, Marija Šarapova ali Ana Ivanovič?

"Ana in Marija sta pravi lepotici," je rahlo v zadregi in z nasmeškom odgovoril Španec, novinar je pri tem v šali dodal, da sta verjetno idealni za igro dvojic : "Zaenkrat še nisem igral z njima, a nikoli se ne ve," je rekel Nadal.

Rafel je priznal, da je vedno težko igrati proti največjima rivaloma : "Še posebej so mi všeč zmage nad Novakom, saj bijeva izčrpljujočo fizično bitko do konca. Če pa mislimo na sam nivo ige, je težko reči s kom je težje, saj nikoli ni lahko igrati proti Rogerju ali Novaku"!

Čeprav navija za Real iz Madrida, je Španec kostatiral, da je Messi boljši od Neymara : "Trenutno je Messi boljši, saj je dosegel že ogromno, Brazilec pa je še zelo mlad"!

Na spodnjem videu si lahko pogledate veličastni sprejem za Ano Ivanovič na WTA turnirju v Monterreyu, kjer pa je srbska teniška princeska že izpadla.

 

foto : images.google

pripravil : Marjan B.

Video:

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete