VIDEO! Novinar z vprašanjem o poroki spravil v zadrego Ano Ivanovič in Marijo Šarapovo!

02.12.2012
Na teniški ekshibiciji v Milanu so se pomerile Marija Šarapova, Ana Ivanovič, Sara Errani in Roberta Vinci!

MILANO, ITALIJA - Po lanski uspešni ekshibiciji, ko so nastopile sestri Williams, Francesca Schiavone in Flavia Pennetta, so ljubitelji tenisa tudi letos pokazali, da si Milano zasluži kakšen večji teniški turnir. Turnir serije ATP so ukinili leta 2005!

V prvem dvoboju je Srbkinja Ana Ivanovič po zelo izenačeni borbi premagala domačinko Roberto Vinci. Igral se je le en niz in Ana je na koncu slavila s 7:5 v podaljšani igri (7:6(5)). V drugem dvoboju se je Rusinja Marija Šarapova pomerila z igralko, ki je prejela nagrado za največji napredek v letošnji sezoni, domačinko Saro Errani. Kljub močni podpori gledalcev je trenutno 2. igralka sveta dokaj gladko premagala Italijanko s 6:2!

Za zaključek uspešne prireditve sta se teniški lepotici Marija Šarapova in Ana Ivanovič pomerili z najboljšo dvojico na WTA lestvici, Saro Errani in Roberto Vinci. Italijanski par, ki ga ljubkovalno imenujejo tudi "“Chichi and Chichi”, je na koncu uveljavil svoje izkušnje in z rahlo pomočjo sodnikov prišel do zmage s 6:4!

"Bila sem kar malo vznemirjena, ko sem videla toliko teniških navdušencev. Ponosni sva, ker so naju organizatorji povabili še preden sva zmagali v Parizu in New Yorku. Prinesli so nama srečo. Marija in Ana sta pokazali, da sta povsem normalni osebi. Bili sta zelo prijazni," je dejala Sara Errani.

Marija Šarapova in Ana Ivanovič sta na novinarski konferenci sproščeno odgovarjali na vprašanja, ob koncu pa ju je presenetil novinar, ki ga je zanimalo katera se bo prva poročila in če je katera zaročena. Kako sta reagirali igralki si poglejte v priloženem videu... .

Video:

 

FOTO : images.google

pripravil : Marjan B.

Video:

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete