Cameron Norrie do prvenca v Los Cabosu!

25.07.2021
Britanski tenisač je v Mehiki potrdil izjemno formo!

LOS CABOS, MEHIKA - 25-letni britanski tenisač Cameron Norrie (30. na ATP), ki se je rodil v Južni Afriki nadaljuje z odličnimi predstavami v tem letu. Na ATP 250 turnirju v Mehiki je bila sicer konkurenca slabša zaradi OI na Japonskem, a je Britanec suvereno pometel s konkurenco in se tako veselil svojega prvega ATP naslova!

V finalu je upravičil status prvega nosilca in brez težav premagal 19-letnega Američana Brandona Nakashimo (134. na ATP) s 6-2, 6-2 v nizih. V celem tednu nasprotnikom ni ponudil niza, še največ dela je imel v 2. krogu proti Švedu Eliasu Ymerju. To je bil njegov 4. ATP finale letos in 5. v karieri, prvenec je tu!

Cameron: "Zelo sem vesel, ne bi mogel biti bolj ponosen nase in na ekipo, ki me obkroža. Zelo sem zadovoljen kako sem napredoval iz dvoboja v dvoboj ta teden. Izkoristil sem izkušnje in končno prišel do prvega naslova. Ko so me vprašali kateri igralec bo naredil letos preboj proti vrhu, sem pokazal nase, saj sem na treningih popravil veliko stvari, kar se vidi v igri"!


MIFEL OPEN
Kraj: Los Cabos (Mehika)
Kategorija: ATP 250
Datum: 16.07.2021 - 25.07.2021
Podlaga: Trda
Nagradni sklad: $694.655
https://abiertoloscabos.com/en/home/

Finale:

1-Cameron Norrie (Great Britain) beat Brandon Nakashima (USA)  6-2 6-2

 

 

foto: Facebook

pripravil: Marjan B.

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete