FOTO! Novak Djokovič, Roger Federer in ostale teniške zvezde na zabavi v Dubaju!

24.02.2011

Dubaj, ZAE - Tako kot pred tem dekleta, so se tudi fantje udeležili zabave, ki so jo priredili njim v čast na teniškem ATP 500 turnirju v Dubaju. Roger Federer, Novak Djokovič, Nikolaj Davidenko in drugi so se družili z organizatorji in ostalimi povabljenci na zabavo in za trenutek pozabili na tekmovalni režim.

Novak Djokovič v družbi!

Novak Djokovič v družbi!

 

Nikolaj Davidenko in Tomas Berdych v družbi!

 

Žena je pazila, da se Nikolaju ne bi kaj zgodilo!

Žena je pazila, da se Nikolaju ne bi kaj zgodilo!

Nenad Zimonjič z družino!

Nenad Zimonjič z družino!

 

Sultan Nole!

Sultan Nole!

 Roger Federer je povedal, da se je včasih težko povsem osredotočiti na igro :

"Včasih mi misli med igro odidejo drugam. Včasih se mi v misli prikrade napev kakšne peesmi, ali pomislim kaj se bo zgodilo jutri, ali kakšne imam načrte za zvečer. Vse to se dogaja. Vsi smo le ljudje. Nismo mašine, ki bi igrale od točke do točke kot roboti"!

"Lepo se zabavamo in včasih je težko, ko ti misli odtavajo drugam. To se mi je zgodilo danes, ko sem v nekem trenutku serviral za prvo točko v igri in se naenkrat zavedel, da nisem osredotočen na igro. Vedel sem, da bom serviral na T linijo, a nisem bil osredotočen kot bi moral biti. Takrat sem si rekel : O.K. Osredotoči se na igro. Včasih moraš opozoriti sam sebe, drugače je lahko hitro prepozno. Istočasno hočes zadržati visoko intenzivnost in biti obenem relaksiran, kar ni vedno lahko"

"Lahko rečem, da sem sedaj že ekspert. Vem kako stvari delujejo. Vendar pa se moram kljub dolgoletnim izkušnjam včasih opomniti, da moram biti osredotočen na vsak udarec žogice v vsakem trenutku. SSliši se težko, a tudi s takšnimi stvarmi se da opraviti"!

foto : images.google

pripravil : Marjan B.

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete