»IGRAJMO TENIS!« po vsej Sloveniji

09.05.2016
Tenis Slovenija vas v sodelovanju s podjetjem Petrol, ambasadorjem akcije Blažem Kavčičem in številnimi teniškimi klubi vabi, da sodelujete in se pridružite projektu »IGRAJMO TENIS!«

V soboto in nedeljo, 21. in 22. maja 2016 bo na ploščadi pred Športnim centrom Millenium v BTC-ju in v dvorani najbolj množičen dogodek za najmlajše ljubitelje tenisa Igrajmo tenis!

V ŠC Millenium bodo na največjem turnirju za mlajše starostne kategorije tekmovali otroci 8 – 11 let, hkrati pa bo v BTC City-u Festival nakupa in zabave, ki zaradi izjemnih ponudb ter bogatega programa združuje vse generacije. Za najmlajše teniške upe je to tradicionalen turnir na katerem nastopijo igralke in igralci z vseh slovenskih klubov, ker pa bo v okviru teniškega turnirja pester vzporeden program z nagradnimi igrami in lepimi nagradami, pa bodo na prizorišču ŠC Millenium aktivni tudi starši, prijatelji in ostali spremljevalci.

Predzadnja majska sobota in nedelja pa ne bosta razveseljevala le otroke, ampak tudi ljubitelje tenisa vseh generacij, ki bodo imeli možnost brezplačnega igranja tenisa na več kot 60 igriščih v teniških klubih po vsej Sloveniji. Na seznamu sodelujočih klubov poiščite najbližjega, preverite razpoložljivost igrišč in se odpravite na teniško partijo. Igrajmo tenis in igrajmo ga z užitkom.

Ambasador projekta Igrajmo tenis! je eden najboljših slovenskih igralcev prvi Slovenec, ki se je prebil med najboljših sto igralcev na svetu, Blaž Kavčič.

Tudi letos se bodo ob bok prireditvi Igrajmo tenis! predstavili različni razstavljavci teniške opreme, ki obljubljajo ugodne nakupe najkakovostnejše opreme.

Letošnja novost prireditve je sila atraktivna športna panoga, tenis na mivki. Na igrišču ob Vodnem mestu Atlantis bo potekal promocijski turnir v tenisu na mivki. Vsi obiskovalci se bodo seveda lahko preskusili v tenisu na mivki in hkrati odkrili čare vedno bolj popularnega športa.

Na prireditvi bodo prisotni:

Blaž Kavčič, ambasador akcije Igrajmo tenis! in eden najboljših slovenskih igralcev prvi Slovenec, ki se je prebil med najboljših sto igralcev na svetu (v primeru, da ne bo moral odpotovati na kakšno tekmovanje)
Marko Umberger, predsednik Tenis Slovenije
Gregor Krušič, direktor Tenis Slovenije
Jože Mermal, predsednik Uprave BTC d.d.
Damjan Kralj, član Uprave BTC d.d., direktor za trženje in marketing
Miha Rakar, direktor Vodnega mesta Atlantis in Športnega centra Millenium

Uradna otvoritev prireditve s pozdravnim nagovorom predsednika in direktorja Tenis Slovenije bo v soboto, 21. maja, predvidoma ob 14. uri.

Za boljšo resolucijo kliknite na sliko

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete