John McEnroe pravi, da sta se Federer in Wawrinka v slačilnici sprla

16.11.2014
Je v švicarskem taboru razkol? Po besedah Johna McEnroe-ja naj bi se Roger Federer in Stan Wawrinka po polfinalu hudo sprla v slačilnici.

''Nekaj se je dogajalo v garderobi med Stanom in Rogerjem, zavleklo pa se je pozno v noč'', je dejal John McEnroe med komentiranjem za ESPN.

Govorice o švicarskem nesoglasju so prišle kmalu za tem, ko sta Federer in Wawrinka končala dolg polfinalni obračun na zaključnem Mastersu. Oba čez manj kot teden dni čaka pomemben nastop v finalu Davisovega pokala, ko se bo Švica pomerila s Francijo.

Wawrinka je tekom tretjega niza nekoliko izgubil potrpljenje, saj naj bi ga zmotili glasovi iz publike med serviranjem. Ugiba se, da naj bi glasove spustila Federerjeva žena Mirka, po poročanju francoske televizije pa naj bi Wawrinka rekel: ''Isto stvar je naredila že na Wimbledonu''.

Wawrinka nikakor ni rekel nobene besede prot Federerju, s katerim je izgubil 14 tekem od 16. V govoru na novinarski konferenci po polfinalu je dejal: ''Nič takšnega, nič posebnega. Tekma je bila napeta, takrat nikoli ni lahko''.

McEnroe je dejal, da se je po dvoboju vsekakor nekaj dogajalo med Federerjem in Wawrinko, vendar ni natančno razkril v čem je jabolko spora. V kolikor je kaj med njima to vsekakor ni dobro pred tako pomembnim obračunom, kot je finale pokala Davis, v katerem Švicarji igrajo prvič po letu 1992. 

Nobenega namiga na morebiten spor ni dal tudi Federer v včarajšnjem intervjuju po tekmi. V bistvu je bil poln hvale na račun svojega rojaka.  Je pa prišel tudi namig, da naj bi bil nastop Federerja v finalu Davisovega pokala pod vprašajem? Švicar danes tudi ni bil na novinarski konferneci...

 

pripravil: L.S.

foto: zimbio.com

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete