Marija Šarapova, Caroline Wozniacki in tudi Srebotnikova kot prve na zaključni turnir!

06.09.2011
Marija Šarapova in Caroline Wozniacki sta si prvi že zagotovili igranje na zaključnem turnirju, ki bo letos v Carigradu, v dvojicah pa bosta prvi Turčijo videli Katarina Srebotnik in Kveta Peschke.

Zaključni turnir, bolj znan pod imenom TEB-BNP Paribas WTA Championships, bo prvič gostilo turško mesto Carigrad, dvoboji pa se bodo odvijali v Sinan Erdem Areni.

Nastopilo bo osem najboljših tenisačic sezone v posamični konkurenci in štiri dvojice, ki se bodo potegovali za denarno pogačo vredno 5 milijonov ameriških zelencev.

Video:

Za Wozniackijevo bo tretji zaporedni nastop na zaključnem turnirju sezone, Šarapova pa je udeleženka prvič po štirih letih. Nazadnje je nastopila leta 2007.

Za Katarino Srebotnik in Kveto Peshke bo to drugi zaporedni nastop. ''S Kveto sva zelo zadovoljni, da nama je že drugič zapored skupaj uspelo priti na zaključni turnir'', je sporočila Velenjčanka. ''To je res poseben dogodek, ki je bil tudi eden od ciljev sezone. Za sabo imava odlično sezono in v Carigradu bova poskušali to nadgraditi z osvojeno lovoriko''.

 

pripravil: L.S.

foto: daylife.com

Video:

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete