Roger Federer in Andy Roddick se bosta pomerila v Madison Square Gardnu!

07.09.2011
NEW YORK, ZDA - Medtem, ko dež še naprej močno moti letošnji program na OP ZDA v tenisu, je prišla na dan novica, da se bosta Roger Federer in Andy Roddick pomerila v Madison Square Gardnu!

Švicarski teniški maestro Roger Federer in najboljši ameriški tenisač zadnjega desetletja Andy Roddick, se bosta 5. marca prihodnje leto,  v ekshibicijskem dvoboju na 2 dobljena niza, pomerila v slavni dvorani Madison Square Garden(New York).

Igralca sta na ATP turneji odigrala 22 medsebojnih dvobojev, vključno s štirimi v finalih grand slam turnirjev. Verjetno se še vsi ljubitelji tenisa dobro spomnijo finala v Wimbledonu leta 2009, ko je veliki Švicar zmagal po hudi borbi s 16:14 v 5. nizu!

 

 

Roger Federer je osvojil rekordnih 16 grand slam turnirjev, Andy Roddick enega, medsebojno razmerje zmag in porazov pa je 20:2 za Švicarja!

Roger Federer je že igral v sloviti dvorani New York Knicksov(NBA) in New York Rangersov(NHL) leta 2008 z legendarnim Petom Samprasom, za Andyja Roddicka pa bo to prvič. Na račun bodo prišli tudi ljubitelji ženskega tenisa, saj se bosta pomerili št. 1, Danka Caroline Wozniacki in sibirska teniška lepotica Marija Šarapova!

 

foto : images.google

pripravil : Marjan B.

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete