Pavljučenkova nesporna kraljca Monterreya!

08.04.2013
MONTERREY, MEHIKA - Rusinja Anastasja Pavljučenkova je v petih letih zgodovine WTA turnirja v Monterreyu prišla še do tretje lovorike.

Anastasja Pavljučenkova je v finalu teniškega turnirja serije WTA international v Mehiki po dramatičnem tretjem nizu premagala 1. nosilko Angelique Kerber in ostaja na tem terenu neporažena. Rezultat finala se je glasil 4-6, 6-2, 6-4.

Trikrat je nastopila Pavljučenkova na teniškem turnirju v Monterreyu in trikrat prišla vse do konca. Na računu ima tako 15 zmag in ostaja brez poraza, Kerberjevo pa je ugnala tudi v drugem medsebojnem dvoboju, čeprav ta še zdaleč ni bil lahek. Vrnila se je po izgubljenem prvem nizu, v tretjem povedla že 5-0, potem pa izkoristila šele peto zaključno točko. Ni veliko manjkalo, da bi Nemka uprizorila izjemen povratek ter ga spremenila v zmago.

Štiri karierne naslove ima Rusinja, od tega so trije iz Monterreya, eden pa iz Carigrada 2010. ''Neverjetno, še sedaj ne morem dojeti. Po prvem dobljenem dvoboju si nikakor nisem mislila, da lahko pridem vse do konca. sanje so se uresničile'', je povedala branilka naslova in ponovna zmagovalka.

 

 

Monterrey Open
Datum: 01.04.2013 - 07.04.2013
Kategorija: WTA International
Nagradni sklad: $235,000
Podlaga: Trda
http://abiertomonterrey.com/2013/


Finale:

5-Anastasia Pavlyuchenkova (Russia) beat 1-Angelique Kerber (Germany) 4-6 6-2 6-4

 

pripravil: L.S.

foto: wtatour.com

 

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete