Prebujeni Andy Murray čaka na izvide magnetne resonance za nastop v Barceloni!

18.04.2011
Najboljši britanski teniški igralec Andy Murray še ne ve ali bo nastopil na ATP 500 turnirju v Barceloni zaradi poškodbe komolca, ki jo je 'staknil' na turnirju v Monte Carlu, kjer je ponovno teniško oživel!

Andy Murray čaka na izvide magnetne resonance in glede na njihove rezultate se bo v torek odločil ali bo nastopil ali ne. Andy je moral pred polfinalnim obračunom z Rafaelom Nadalom prejeti inekcijo kortizona, ker pa so se bolečine nadaljevale, se je v Barceloni odločil za zdravniški pregled komolca.

Če bo Škot igral, se bo v 2. krogu pomeril z zmagovalcem dvoboja med Juanom Carlosom Ferrerom in Xavierjem Malissom. Andy je v 1. krogu kot glavni nosilec prost. Prvi nosilec in 5-kratni zmagovalec Barcelone Rafael Nadal je v nasprotni strani žreba, kjer je tudi Robin Soderling.

Glede na to, da sta nekaj kasneje še ATP 1000 turnirja v Madridu in Rimu, se Murray boji, da bi nastop v Barceloni še poslabšal zdravstveno stanje njegovega komolca, zato je zelo previden.

"Tukaj sem obiskal zdravnike, s fizioterapevtom pa stalno delava na sanaciji poškodbe. Mislim, da ni nič resnega. Ali bom lahko igral ta teden ali ne, pa še ne morem reči. Od polfinala v Monte Carlu nisem prijel loparja v roko. V torek bom poskušal trenirati in takrat bom vedel pri čem sem"!

foto : images.google

pripravil : Marjan B.

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete