Prislanova v Velenju končala v polfinalu, v dvojicah pa v finalu!

26.05.2012
Slovenska teniška igralka Anja Prislan je ta teden dobro nastopala na domačem ITF turnirju v Velenju.

VELENJE - Trenutno 567. tenisačica sveta Anja Prislan, je v polfinalu domačega turnirja serije ITF v Velenju izgubila v polfinalu s 1. nosilko Agnese Zucchini iz Italije. 

403. igralka iz teniške lestvice WTA, Zucchinijeva, je bila boljša z rezultatom 6-2, 6-1 in bo na 10,000 USD vrednem dogodku na peščeni podlagi naslov lovila proti petopostavljeni Nemki Anni-Leni Friedsam. Slednja pa je postala tudi zmagovalka dvojic na OP Velenja, ko je skupaj z Madžarko Vando Lukacs (4. nosilki), v finalu ugnala drugopostavljeno dvojico, slovensko-nemško navezo Prislan/Raičković.


BRESCIA, ITALIJA - Maša Zec-Peškirič je izgubila v finalu dvojic na ITF turnirju z nagradnim skladom 25,000 USD.

S Hrvatico Terezo Mrdežo sta nastopili proti Italijanki Corinni Dentoni in Dijani Marcinkevici ter položili orožje po dveh zaporednih nizih s 6-2, 6-2.

V posamični konkurenci je Maša izpadla v 2. krogu, Nastja Kolar pa v prvem.


PRIJEDOR, BIH - Na futures turnirju v Bosni in Hercegovini, ki se igra za nagradni sklad 10,000 USD, pa sta Sašo Bende in Tomislav Ternar odpadla pred četrtfinalom.

Sašo Bende je v 2. krogu izgubil s 1. nosilcem Mirzo Basićem (BIH) s 6-2, 6-0, Tomi Ternar pa je moral v istem krogu tekmovanja priznati premoč Srbu Miljanu Zekiću. Slednji je slavil po treh nizih z 0-6, 6-2, 6-2.

 

 

pripravil: L.S.

foto: Facebook

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete