Sabine Lisicki osvojila Teksas in prišla do 3. lovorike v karieri!

28.08.2011
DALLAS, ZDA - Nemška teniška igralka Sabine Lisicki, je v finalu odprtega prvenstva Teksasa premagala Francozinjo Aravane Rezai s 6:2, 6:1 in prišla do 3. lovorike v karieri!

23. igralka sveta Sabine Lisicki na turnirju ni izgubila niza, v 5 dvobojih pa je skupno nasprotnicam prepustila le 13 iger. Sabine se je uspešno vrnila na WTA turnejo po operaciji gležnja v lanskem letu, v Wimbledonu pa je letos prišla celo do polfinala!

Tudi Francozinja Aravane Rezai je lahko zadovoljna z rezultatom na tem turnirju. Potem, ko je v zadnjem letu močno zdrsela po lestvici, je morala v Teksasu kot trenutno 114. igralka sveta igrati kvalifikacije, na koncu pa je prišla vse do finala.

Finalni dvoboj je bil izenačen le do rezultata 2:2 v 1. nizu, nato pa je Lisicki dobila 10 od 11 iger do konca dvoboja. Vse skupaj je trajalo le 49 minut!

"Zame je bil to težek dvoboj. Na začetku sem morala resnično dati vse od sebe, da sva ostali skupaj. Proti njej si ne smeš dovoliti kakšnega padca v igri, saj to takoj izkoristi. Aravane gre po točko in ne čaka na napake nasprotnice, a tokrat sem bila jaz v tem elementu boljša"!

 

Texas Tennis Open
Datum: Avgust 22 - 27, 2011
Kategorija: WTA International
Nagradni sklad: $220,000
Podlaga: Trda


Finale:


Sabine Lisicki (Nem, 5) : Aravane Rezai (Fra) 6:2, 6:1

 

foto : images.google

pripravil : Marjan B.

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete