Šarapova: "Seveda me enostranski rekord Serene moti"!

07.06.2013
Sibirsko teniško lepotico Marijo Šarapovo moti negativni niz porazov proti Američanki Sereni Williams. Rusinja je premagala Američanko sedaj že davnega leta 2004, od takrat pa je izgubila 12 zaporednih dvobojev!

PARIZ, FRANCIJA - Jutri se bosta v finalu grand slam turnirja v Roland Garrosu  pomerili Serena Williams in Marija Šarapova, ki brani lanski naslov!

"Lagala bi, če bi trdila, da me to ne moti. Ne mislim, da bi bila bolj konkurenčna za zmago, če bi to zanikala. To bi vsekakor rada spremenila. Karkoli sem naredila v preteklosti, je bilo brez uspeha zato bom poskušala nekaj drugega in upam da bo delovalo. Ponosna sem na to, kako sem prišla do finala. Izborila sem si priložnost za soočenje s favoritinjo," je rekla Rusinja!

Marija Šarapova, ki je trenutno na 13 zaporednih zmagah na Roland Garrosu, verjame da lahko zmaga, a bo morala nekaj spremeniti v igri!

"Veliko stvari, ki jih imam mi je pomagalo, da sem prišla do tu, kjer sem sedaj. Seveda sem izgubila veliko število dvobojev proti njej. V dvobojih proti njej ni nič delovalo kot bi moralo. Potrebno bo narediti nekaj novega, saj do sedaj ni bilo uspeha. Upam, da mi bo to uspelo," je nekako neprepričljivo zaključila Marija!

 

foto : images.google

pripravil : Marjan B.

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete