Šarapova že našla zamenjavo za Vujačiča, bivšega od Serene!

07.01.2013
Ruska teniška lepotica in športnica Marija Šarapova ni bilo dolgo samska. Po prekinitvi zveze s slovenskim košarkarjem Saša Vujačičem si je 'omislila' kar bivšega fanta Serene Williams.

Ni minilo veliko časa, da si je sibirska teniška lepotica Marija Šarapova našla drugo ljubezen. Potem, ko je prekinila zvezo s slovenskim košarkarjem Vujačičem, s katerim sta bila tudi zaročena, je 'skočila v zelje' tekmici na WTA turneji Sereni Williams. O tem smo decembra že pisali.

No, 31-letna Serena že nekaj časa ni več z 20-letnim bolgarskim tenisačem Grigorjem Dimitrovim, slednji pa si je tokrat privoščil dekle, ki je bolj bližje po letih.

Grigor Dimitrov -Griša, t.i. 'bolgarski Federer', je bil z lepo Marijo zasačen že pred mesecem dni v Milanu, ko je Rusinja nastopala na ekshibicijskih turnirjih, njuno zvezo pa je preko Twitterja potrdil tudi novinar ESPN-ja Darren Rovell.

Vsekakor je Šarapova tarča rumenih medijev, ki na vsak način hočejo izvedeti, kdo bo nasledil Vujačiča. Tako se Dimitrov v nedeljo po finalu Brisbana, kjer je izgubil z Murrayem, ni mogel izogniti radovednim novinarjem. ''Mojega osebnega življenja ne bom komentiral'', so bile njegove besede, ki so v stilu tistih izpred pol leta, ko je bil s Sereno. Takrat je izjavil: ''Kar njo vprašajte, zdaj pa pojdite''.

 

pripravil: L.S.

foto: Facebook

 

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete