Šarapova zbira Porscheje kot po tekočem traku!

27.04.2014
STUTTGART, NEMČIJA - V finalu teniških lepotic v Stuttgartu se je veselila Marija Šarapova. Rusinja je tretjič zapored zmagala na WTA Premier turnirju Porsche Grand Prix, s tem pa v garažo zapeljala že tretjega 'lepotca'.

Kakšen finale na dvoranskem peščenem turnirju serije WTA v Stuttgartu. Marija Šarapova je po velikem preobratu premagala Ano Ivanovič (3-6, 6-4, 6-1), ji vzela naslov, višji ček in Porsche 911 Carrera.

6-3, 3-1 in žogica za 4-1, vse to ni bilo dovolj za srbsko tenisačico v finalu Stuttgarta. Maša je preobrnila potek in pokazala, zakaj je štirikratna zmagovalka turnirjev za Grand Slam in znana borka. Nepopustljivost ji je tudi tokrat prensla glavno nagrado.

Šarapova je šestič zapored premagala Ivanovičevo in sedaj vodi 8-2. 

Ana je na začetku bruhala ogenj, V 1. nizu je povedla 5-0, pa imela žogico za 6-0, nato pa tekmici dopustila, da vsaj na kratko zadiha. Ja, vrnila se je Rusinja, zbrala tri igre, Ani pa je uspelo s še enim brejkom le končati uvodni niz v svojo korist. Tudi v 2. nizu je bila srbkska lepotica na začetku boljša od sibirske, imela je vodstvo 3-1, ki pa se je izkazalo za jalovo. Šarapova je postala trd oreh, izenačila, dobila drugi del v ritmu, ki ga je nadaljevala tudi v tretjem. Ivanovičevi je zmanjkalo goriva za odločilni del srečanja na rdečem stuttgartskem pesku.

Finale teniških lepotic v Stuttgartu je pripadel Mariji Šarapovi, ki ima sedaj z Ivanovičevo razmerje 8-2. Srbkinja je nazadnje slavila v njunih srečanjih leta 2007 na Roland Garrosu.

Finale teniških lepotic v Stuttgartu je pripadel Mariji Šarapovi, ki ima sedaj z Ivanovičevo razmerje 8-2. Srbkinja je nazadnje slavila v njunih srečanjih leta 2007 na Roland Garrosu.

Marija Šarapova je osvojila prvo letošnjo lovoriko in tretjo v nizu v mestu Mercedesa. V garaži se ji sedaj sveti tretji jekleni lepotec znamke Porsche Carrera 911, tokrat modre metalik barve. Ja, Porsche je veliki sponzor turnirja in pri nagradi za zmagovalko pač ne špara. 

Rusinja, ki je v zbirko dodala tudi jubilejno 30. lovoriko v karieri, je po tekmi najprej ostala brez besed, nato pa seveda dejala, da je presrečna. Kako ne, prvič v karieri je osvojila en turnir kar trikrat zapored, da o nagradah ne govorimo.

 

Porsche Tennis Grand Prix
Datum: 21.04.2014 - 27.04.2014
Kategorija: WTA Premier
Nagradni sklad: $710,000
Podlaga: Pesek (dvorana)
http://www.porsche-tennis.de/prod/pag/tennis.nsf/web/german-home


Finale:

6-Maria Sharapova (Russia) beat 9-Ana Ivanovic (Serbia) 3-6 6-4 6-1                

 

pripravil: L.S.

foto: zimbio.com 

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete