Spet drama na RG, tokrat znorel Thiem: "Kaj za vraga?"

03.06.2019
PARIZ, FRANCIJA - Avstrijec Dominic Thiem je bržčas najboljši teniški igralki vseh časov Sereni Williams očital, da ima grdo osebnost.

Dominic Thiem je bil po uvrstitvi v osmino finala OP Francije upravičeno jezen na nekdanjo prvo igralko sveta Sereno Williams, čeprav so, roko na srce, za zmedo bili odgovorni koordinatorji tiskovnih konferenc. A tudi Serena ni povsem nedolžna.

Thiem se je pogovarjal z mediji po zmagi nad Pablom Cuevasom, ko je moral nenadoma zapustiti dvorano in svoje mestu prepustiti Sereni Williams, ki je senzacionalno izpadla poti Sofiji Kenin"Resnično ne razumem. Kaj za vraga? To je smešno. Jaz moram zapustiti dvorano, ker ona prihaja?" je bil besen Avstrijec.

Serena bi morala počakati na vrsto, a je organizatorjem dala jasno vedeti, da želi svoje medijske obveznosti opraviti pri priči. Ameriška zvezdnica, velika borka za enakopravnost moškega in ženskega tenisa, sicer ni  neposredno zahtevala prekinitve Thiemov tiskovne koference, temveč se je želela nastaniti v eni od preostalih razpoložljivih dvoran, nato pa so vmes posegli PR-ovci, ki so se očitno zbali, da bo zapustila prizorišče.

Thiema so preselili v manjšo dvorano, kjer pa ni ostal dolgo. "Tudi jaz odhajam. Ne bom postopal tukaj. Tudi jaz lahko počnem, kar hočem. Nisem več mladinec," je izjavil četrti nosilec, kasneje pa se nemške medije povedal: "Nisem bil jezen ali frustriran. Morda samo nekaj minut. Gre za princip. Ni pomembno, ali gre zame ali za kogarkoli drugega. Izjavil sem, da nisem več mladinec, kar ni bilo prav. Tudi če bi bil na mojem mestu mladinec, morajo drugi počakati. To je odraz grde osebnosti. Prepričan sem, da Federer ali Nadal nikoli ne bi storila česa takšnega."


pripravil: Ž. J.

foto: Zimbio.com
 

Video:

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete