Stric Toni: "Rafa si ni zaslužil žvižgov občinstva"!

28.01.2014
Toni Nadal stric in trener Rafaela Nadala je naznanil, da se njegov nečak že počuti bolje in da poškodba hrbta ni hujše narave!

Španec Toni Nadal je dodal tudi, da je bil razočaran nad žvižgi gledalcev, ki so bili namenjeni Rafaleu, ko je zahteval medicinsko pomoč! Bolečine v hrbtu naj bi izginile v nekaj dneh!

"Povedal bom le svoje mnenje, a mislim, da je občinstvo nepotrebno žvižgalo in vpilo na Rafaela. On je dal vedno vse od sebe na tem in tudi na drugih turnirjih. Vedno se poskuša s spoštovanjem obnašati do vseh ljudi. Želel je nadaljevati dvoboj, zavedal se je, da so ljudje kupili karte, da bi si ogledali finale grand slam turnirja in da je bila tudi množica ljudi pred televizijskimi ekrani. Ni jim hotel pokvariti užitka," je dejal Toni.

Kasneje je nadaljeval: "Hotel je nadaljevati z igro ne glede na posledice za njegovo telo. Do sedaj je bilo občinstvo tukaj vedno prijazno do njega in Rafael se nikoli ni pritoževal. Seveda je bil tokrat razočaran, želel sem si, da se mu ne bi zgodilo kaj takega. Želel je igrati za občinstvo in če že ni mogel zmagati si je želel, da Wawrinka doseže zmago z igro in ne s predajo in prekinitvijo dvoboja,"!

Rafael Nadal je sedaj za nekaj dni odpotoval domov na Majorko in če bo vse v redu z zdravjem, bo odpotoval v Argentino na dvoboj Davisovega pokala med Argentino in Španijo, ki se bo igral na peščenih igriščih v Buenos Airesu!

"Zdravniki so dejali, da je šlo za vnetje hrbtnih mišic in po nekaj dneh mirovanja, naj bi težave izginile. Majhne bolečine je čutil že pred dvobojem, a nič takega, da ne bi mogel igrati. V 2. igri 2. niza ga je zabolelo močneje in ko sem ga vprašal po zdravniški pomoči kaj se dogaja, mi je odgovoril, da je konec," je zaključil stric Toni!

 

foto: images.google

pripravil: Marjan B.

 

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete