Thiago Seyboth Wild prvi tenisač okužen s koronavirusom!

26.03.2020
Potem ko so bili v zadnjem času z novim koronavirusom okuženi športniki iz različnih profesionalnih športov, smo dobili prvi uradni primer tudi v svetu tenisa!

RIO DE JANEIRO, BRAZILIJA - Le nekaj po polnoči v sredo zjutraj je 20-letni brazilski teniški igralec Thiago Seyboth Wild (114. na ATP) postal prvi prvi profesionalni tenisač, ki je javno obznanil, da je okužem z virusom covid-19. Mladi Brazilec je objavil video v katerem je sporočil:

"Živjo vsem! Rad bi vam sporočil, da sem okužen s koronavirusom. Pred 10 dnevi sem dobil vroćino in prehlad. Sem že teden dni v izolaciji. Poslušam nasvete zdravnikov in pazim na zdravje. V zadnjih dnevih se počutim bolje in mislim, da bom kmalu zdrav. Rad bi vse opozoril, da se držijo navodil in ostanejo doma ter ne širijo okužbe in s tem ne škodijo drugim in tistim, ki jih imajo radi"!

Thiago je nazadnje igral 6. marca v v Davisovem pokalu v Avstraliji, ko je po treh nizih izgubil proti domačinu Johnu Millmanu. Pred tem je Seyboth Wild spisal zgodovino brazilskega tenisa na ATP turnirju v Čilu (1. marec)!

https://www.facebook.com/ATPTour/videos/215775496299503/

 

 

foto: Facebook

pripravil: Marjan B.

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete