Tudi to se dogaja! Bojana Jovanovski za 1500 km zgrešila mesto nastopa!

02.08.2011
CARLSBAD, KALIFORNIJA, ZDA - Talentirana srbska teniška igralka Bojana Jovanovski, ki je prejšnji teden igrala v četrtfinalu WTA turnirja v Washingtonu(v 1. krogu izločila Petro Rampre), je pripotovala v napačno mesto, ki je 1500 km oddaljeno od mesta, kjer se odvija WTA turnir!

19 letna Bojana Jovanovski je pristala v kraju Carlsbad v Novi Mehiki, namesto v kraju Carlsbad v Kaliforniji, kjer se odvija OP San Diega!

Potem, ko je zgodaj zjutraj priletela v "pravi" Carlsbad, je imela samo 30 minut časa, da se pripravi na dvoboj z 9. nosilko turnirja, Roberto Vinci iz Italije. Tako kot se je dan slabo začel, se je končal tudi dvoboj, ki ga je po dobljenem 1. nizu, mlada Srbkinja izgubila s 6:3, 4:6,1:6!

Bojana Jovanovski je iz Washingtona priletela v Dallas, nato v Albuquerque in končno v napačni Carlsbad, majhno mesto v puščavi. Na skorja praznem letališču je čakala 15 minut, potem pa je po telefonu izvedela, da jo iščejo na kalifornijskem letališču.

"Dejali so, da so na letališču in da me iščejo. Rekla sem, da sem edina oseba na letališču. Hitro so dojeli zakaj gre in me vprašali, ali sem v Carlsbadu v Kaliforniji, ali v Novi Mehiki"?

Bojana Jovanovski je noč preživela v Novi Mehiki, ostalo pa je že zgodovina... .

 

foto : gettyimages

pripravil : Marjan B.

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete