FOTO! Bojana Jovanovski pustila fanta, ta je nato skočil z mosta, a preživel!

29.03.2013
21-etna srbska teniška igralka Bojana Jovanovski, ki se trenutno nahaja na 39. mestu WTA lestvice, je bila šokirana, ko je izvedela, da je njen bivši fant poskušal narediti samomor!

25-letni nogometaš FK Loznice Petar Čavič in tenisačica Bojana Jovanovski sta bila nekaj let v intimni zvezi. Po besedah njunih znancev je bila njuna zveza dokaj burna, saj sta se večkrat razšla, a se nato "pobotala". V zadnjem času sta bila v mirni fazi vse do nekaj dni nazaj, ko je Bojana nenadoma ponovno prekinila zvezo, tokrat naj bi bilo to dokončno. To je bilo skoraj usodno za zelo čustvenega in močno zaljubljenega Petra, ki se ni mogel sprijazniti z realnostjo.

Incident se je zgodil v torek pol ure pred polnočjo. Eden od očividcev neprijetnega dogodka, ki je poklical policijo in reševalce, je videl kako se je na polovici Pančevskega mosta zaustavil avto iz katerega je izstopil nepoznani mladenič.

"Stopil je na rob mostu in pogledal navzdol proti reki. Nato je iz žepa vzel mobilni telefon in verjetno nekomu poslal sporočilo. Telefon je spravil nazaj v žep, slekel jakno in se sezul, skočil čez ograjo in se vrgel v ledeno Donavo," je dejal očividec!

Hladna voda je zbistrila misli nesrečnega mladca in je nekaj minut kasneje sam priplaval na obalo pri gostilni "Stara Konoba". Medtem so reševalci in policija že prispeli na most, ki so skupaj z nekaterimi gosti restavracije fantu nudili prvo pomoč. Peter je utrpel manjšo poškodbo noge in so ga zato hospitalizirali, življenjsko ni bil ogrožen.

Mlada tenisačica Bojana Jovanovski je bila šokirana, ko je izvedela novico :

"Sem v šoku!!! S Petrom sva bila v zvezi, ki se je pred nekaj dnevi končala. Ostala naj bi v prijateljskih odnosih. V zadnjem času sem 100% osredotočena za nastop v pokalu FED, tako da resnično ne vem kaj se je dogajalo. Petru želim vse najboljše in da uspešno prebrodi težave"!

Petar Čavič je že prišel k sebi in je v izjavi za medije dejal :

"Naredil sem nekaj za kar mi je žal in mi bo žal do konca življenja. Res je, da sva se z Bojano lepo zabavala. To so bila za naju najlepša leta v življenju. Ljubila sva se in še se ljubiva, a pred časom sva končala zvezo in vsak je poskušal na svoj način premostiti ločitev. Doletele so me še druge težave in naenkrat je bilo vsega preveč, zato sem poskušal narediti samomor. Bratu dvojčku sem poslal sporočilo, da imam vsega dovolj in nato skočil v reko. Mislil sem, da se bom tako najlažje rešil vseh težav"!

Mladenič ni razmišlajl kako bo njegovo dejanje vplivalo na družino, prijatelje in kočno tudi na Bojano :

"Streznila me je ledena voda in verjetno nagon za preživetje. Šele, ko sem skočil, sem se zavedel posledic mojega dejanja. Na vso moč sem se poskušal rešiti iz objema mrzle vode. Ni bilo lahko, saj sem na trenutke čutil, da mi zmanjkuje moči. Pomislil sem na jokajočo mater, očeta in ljubljenega brata in tako našel še zadnje moči, da sem priplaval do obale. Pripeljali so me na urgenco, kjer sta me ob mojih najbližjih še isto noč obiskala Bojana in njen oče, a zdravniki nikogar niso pustili blizu. Bilo me je sram, saj sem se zavedal kaj sem storil sebi in njim"!

 

foto : images.google

pripravil : Marjan B.

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete