VIDEO: Venus Williams - teniška Lady Gaga, je prvič predala dvoboj na turnirjih za grand slam!

21.01.2011
Ameriška tenisačica Venus Williams je v 3. krogu OP Avstralije prvič v karieri na turnirjih za grand slam predala dvoboj. Ustavila jo je poškodba, ki jo je obnovila z dvoboja prejšnjega kroga.

4. nosilka letošnjega OP Avstralije Venus Williams, je v dvoboju 3. kroga proti Nemki Andreji Petković predala le po 7 minutah in eni odigrani igri. Starejša od najbolj slavnih teniških sester je predala dvoboj sploh prvič od leta 1994 na turnirjih velike četverice. Impresivno, še bolj ko pomislimo, da je do konca odigrala vseh 250 tekem na turnirjih za grand  slam.

Za Venus je to tudi prva predaja sploh po letu 2004, če v obzir vzamemo vse tekme na vseh nivojih. Odigrala je 294 zaporednih dvobojev brez predaje.

Venus, sedemkratna zmagovalka turnirjev za grand slam, se je poškodovala na prejšnjem dvoboju proti Čehinji Sandri Zahlavovi. ''Enostavno nisem mogla več nadaljevati. Bolečina je bila prehuda'', je povedala Venus. Njena sestra Serena, ki bi morala braniti naslov, v Melbourne sploh ni dopotovala zaradi poškodbe stopala.

Ogromno ljudi se je čudilo in gledalo. Na blogih in socialnih omrežjih se je znašlo veliko komentarjev. Eden od teh je tudi: ''Ona  je Lady Gaga svetovnega tenisa'

 

''To je moja prva predaja na turnirjih za grand slam. Morda sem naredila napako, da sem sploh stopila na igrišče. Nikoli več ne bom igrala, če ne bom 100% pripravljena. Upam, da se čim hitreje pozdravim, kdaj bo to, pa v tem trenutku še ne vem. Upam, da bom že pripravljena za nastop na pokal Fed'', je še povedala 30-letna Venus, ki je enajstič igrala na OP Avstralije, najdlje pa je prišla leta 2003, ko je bila finalistka. Lani je s sestro Sereno zmagala v dvojicah

 

pripravil: L.S.

foto: daylife.com

Video:

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete