VIDEO! Dimitrov in Djokovič v Stoke Parku oponašala Šarapovo in navdušila občinstvo!

20.06.2013
Srb Novak Djokovič se za prestižni turnir na travi v Wimbledonu, pripravlja ne ekshibicijskem turnirju v okolici Londona!

STOKE PARK, V.B. - Št. 1 moškega tenisa Novak Djokovič je danes odigral dvoboj proti bolgarskemu zvezdniku Grigorju Dimitrovu, ki je trenutno v zvezi s sibirsko teniško lepotico Marijo Šarapovo. Igralca sta ves čas zabavala gledalce tako, da rezultat ni bil v prvem planu. Na koncu je zmagal Srb s 5:7,   6:3, 10:6!

Med dvobojem sta svoja mesta zamenjala s pobiralkami žogic in izpolnila željo dekletu na tribuni, ki si je želela spoznati igralca. Za konec sta oba oponašala Marijo Šarapovo in tako dokončno navdušila občinstvo!

Novak Djokovič se je na socialnem spletnem omrežju Facebook pohvalil, da je v sredo igral na še "nedolžni" wimbledonski travi!

"Od danes naprej lahko treniramo na pomožnih igriščih Wimbledona. Teden pred začetkom turnirja je vedno nekaj posebnega. Ni veliko ljudi, pogoji za trening pa so najboljši. Trava je sveža nedotaknjena, mi pa se šalimo, da je to "nedolžna" trava. Ampak tako je samo danes in to zjutraj, pa kdor jo prvi pohodi... .," se je pošalil Novak!

 

foto : images.google, facebook

pripravil : Marjan B.

Video:

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete