VIDEO! Djokovič se na Wimbledon pripravlja kar na plaži, Hewitt zadel Dimitrova v moda!

15.06.2013
Št. 1 moškega tenisa Srb Novak Djokovič se je po končanem Roland Garrosu odpravil na krajše počitnice. Bolgara Grigorja Dimitrova pa je na turnirju v Queensu žogica zadela v mednožje!

Novak Djokovič do začetka grand slam turnirja v Wimbledonu, ki se bo začel 21. junija, ne bo nastopal na teniških turnirjih, zato si je privoščil krajši oddih z družino in prijatelji na morju. Podobno je storil tudi lani pred OI v Londonu. Nekaj utrinkov s počitnic je Novak pokazal na "Facebooku" in pri tem dodal komentar.

Srb se bo neposredno pred začetkom Wimbledona udeležil ekshibicijskega turnirja v Stoke Parku pod imenom "The Boodles"(18.-22. junija), ki ga je lani osvojil z zmago nad Britancem Andyem Murrayem. Udeležbo so potrdili še Argentinec Juan Martin del Potro, Čeh Tomaš Berdych, Kanadčan Miloš Raonič, Poljak Jerzy Janowicz, Američan Sam Querrey, Francoz Richard Gasquet in Hrvat Marin Čilič!

"Morje je še dokaj hladno in lahko ugibate kdo je rabil "pomoč" za odhod v vodo," je zapisal Novak!

Takole sta z brato Markom polnila "baterije"!


Medtem ko se Novak Djokovič relaksira na plaži, pa se teniški igralci borijo na turnirjih v Queensu in Halleju. Mladi bolgarski zvezdnik Grigor Dimitrov je v Londonu meril moči s teniškim veteranom Avstralcem Lleytonom Hewittom in izkusil, da je tudi tenis lahko nevaren šport!

Bolgar je odserviral žogico v avt, a je Avstralec vseeno odbil žogico nazaj. Grigor je bil pri lovljenju žogice z roko malce nespreten in ta ga je zadela tja, kjer najbolj boli. Če ne drugega je Dimitrov spravil v smeh nasprotnika, gledalce in komentatorja, vse skupaj pa ni povzročilo večjih posledic, razen tega, da je Bolgar na koncu izgubil dvoboj... .

 

foto : facebbok

pripravil : Marjan B.

Video:

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete