VIDEO! Dojenčkov jok izživciral Davida Ferrerja, ki je v njegovo smer poslal žogico!

01.04.2011
MIAMI, ZDA - Namesto dobre igre domačina Mardyja Fisha v četrtfinalu ATP 1000 turnirja proti Špancu Davidu Ferrerju, je bila glavna novica ameriških medijev s tega dvoboja reakcija Španca na dojenčkov jok med gledalci!

Potem, ko je David Ferrer v izenačeni igri izgubil prvi niz s 5:7, se je njegova igra v drugem nizu povsem razpadla. Vse je šlo po zlu pri rezultatu 2:2. Takrat je serviral Španec in ko je izgubljal s 15:30, se je na stadionu zaslišal moteč jok majhnega otroka. David je vseeno nadaljeval z igro in izgubil točko ter tako ponudil Mardyju 2 priložnosti za brejk. Američan je to izkoristil, izživcirani Ferrer pa je v znak protesta v tistem trenutku poslal žogico v smeri dojenčka.

Seveda to ni storil z močjo ampak z lahkim lob udarcem. Takrat tudi ni bilo več slišati joka, a je David do konca dvoboja osvojil samo še eno igro.

"Prosim, da ne delate iz tega velike zgodbe. David je prijeten fant. Enostavno je bil malo ob živce kot je vsakdo od nas v kakšnem dvoboju," je bil razumevajoč Mardy Fish.

Seveda pa je bilo za novinarje to zadnja stvar na katero bi takrat pomislili in vest je bila glavna tema dneva... .

foto : ap

pripravil : Marjan B.

Video:

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete