VIDEO! Gael Monfils z mobilnikom snemal občinstvo v Roland Garrosu!

30.05.2013
Uporaba mobilnih telefonov vse bolj prodira tudi na športna prizorišča. Po Ukrajincu Sergeju Stahovskemu, ki je posnel odtis žogice, se je tokrat snemanja lotil še Francoz Gael Monfils!

PARIZ, FRANCIJA - Gael Monfils se je v odmoru med igrami na dvoboju z Latvijcem Ernestsom Gulbisom odločil, da s svojim mobilnim telefonom posname občinstvo. Gael je vprašal glavnega sodnika ali lahko posname valovanje publike!

"Vprašal sem ga "Ali lahko snemam valovanje gledalcev" in on mi je odgovoril "Seveda lahko". Rekel sem"O.K. naredil bom hiter psnetek, brez skrbi""!

Francoz se je držal besed in je v sedečem položaju preko glave posnel občinstvo. "Morda bo posnetek vreden objave na spletnem portalu YouTube," je dejal!

Veliki Švicar Roger Federer meni , da je uporaba mobilnih telefonov na igrišču dvomljiva!

"To se bo dogajalo vedno bolj pogosto. Ne bi bil presenečen, če bodo zaradi tega spremenili pravila. Trenutno je zelo zabavno. Problem bo nastal, če se bodo nekateri posluževali nasvetov trenerja preko telefona. Verjetno bo to dokaj lahko izvesti. Greš na WC in tam imaš nekje skrit mobilnik. Vse je mogoče!. Upam, da ga bodo igralci uporabljali za zabavo. S tem ne mislim nič slabega ali nespoštljivega. Bomo videli kako se bo vse skupaj odvijalo v prihodnosti"!

 

foto : images.google

pripravil : Marjan B.

Video:

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete