VIDEO! Sestri Williams končno v akciji na igrišču!

12.06.2011
EASTBOURNE, V.B. - Čeprav nekateri ljubitelji tenisa še vedno ne verjamejo, da bosta Venus in Serena Williams zaigrali na WTA turnirju v Eastbournu, je po vsem videnem v zadnjem času postala velika verjetnost, da se bo to zgodilo!

V ta namen je teniška organizacija WTA posnela kratek video na katerem sestri trenirata in se pripravljata za nastop v Eastbournu. Serena ni igrala že od lanskega Wimbledona, kar je skoraj 1 leto, Venus pa je odsotna od OP Avstralije letos!

Obe igralki imata kar težak žreb po tolikšni odsotnosti iz tekmovalnega ritma. Serena Williams se bo v 1. krogu pomerila z Bolgarko Tsvetano Pironkovo(33. na svetu), polfinalistko lanskega Wimbledona. Če bo zmagala jo v 2. krogu čaka 1. nosilka Rusinja Vera Zvonarjova, ki jo je Serena premagala v lanskem finalu Wimbledona.

Venus Williams se bo v 1. krogu pomerila z vzhajajočo nemško zvezdo srbskega porekla Andrejo Petkovič, ki je 8. nosilka turnirja!

"Tukaj sva zato, da bi osvojili turnir. Tukaj nisva zaradi nekakšnih rezultatov, ampak bova dali vse od sebe, da bi domov odnesli 2 lovoriki v nizu. Če se bo to res zgodilo bomo še videli, ampak to je najin cilj vsakič, ko stopiva na igrišče," je zelo samozavestno dejala 30 letna Venus Williams!

Trenutno je št. 1 ženskega tenisa Danka Caroline Wozniacki, ki še ni osvojila grand slam turnirja. Sestri sta v času odsotnosti padli izven top 10 na svetu. Serena je na 25., Venus pa na 32. mestu WTA lestvice, skupaj pa sta osvojili kar 20 grand slam turnirjev med posameznicami. Venus je zanikala trditev, da bi zmaga po tolikšni odsotnosti z igrišč, katere od njiju v Wimbledonu, slabo vplivala na celotni ženski tenis!

"Na koncu koncev se tega čez 10 let nihče ne bo spominjal. Oh revca Venus, ona je bila poškodovana, ali revca x,y igralka. Igralka bo enostavno dvignila trofejo in upam, da bo na njej moje ime. To je edino pomembno pri vsem tem," je zaključila Venus Williams!

foto : ap

pripravil : Marjan B.

 

 

Video:

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete