Venus Williams premagala sestro Sereno na ekshibiciji v Nigeriji!

03.11.2012
LAGOS, NIGERIJA - Po velikih težavah s poškodbami in zdravjem v zadnjih dveh letih, je bila Venus Williams končno nasmejana in pripravljena za ples!

Venus in Serena Williams sta odigrali ekshibicijski dvoboj v Nigeriji. Venus je bila zelo dobro razpoložena in je ob prekinitvi kljub veliki vročini tudi zaplesala na nigerijsko pop skladbo popularnega pevca D˙banja. Po zmagi nad mlajšo sestro s 6:4,7:5 je dejala :

"Zmaga nad Sereno pomeni zame dober obet za leto 2013"!

Med dvobojem je tudi zbadala Sereno, ki je imela probleme s soncem med serviranjem. Lani so ji diagnosticirali avtoimunsko bolezen, ki povzroča izčrpanost in posledica je bila padec na WTA lestvici. Oktobra pa je po 2 letih suše osvojila WTA turnir v Luksemburgu.

Serena, trenutno 3. igralka sveta, ki je v zadnjih mesecih v neverjetni formi, je bila nezadovoljna s svojo igro. Jezno je nabila žogico v zaščitno ograjo v ozadju in se pritoževala nad slabo izvedbo volej udarcev.Večkrat je pokleknila na tla, pogled je bil uprt v lopar, ob tem pa je nemočno zmajevala z glavo. V nekem trenutku je eden od gledalcev le pripravil Sereno do smeha, ko je je pokazal transparent z napisom : "I am the Nigerian husband Serena never had."!

Serena je po dvoboju dejala :

"Letos sva trdo trenirali, Venus še bolj kot jaz. Upam, da bova to prenesli tudi v novo sezono"!

 

 

 

foto : images. google

pripravil : Marjan B.

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete