VIDEO! Tudi Andy Murray zna udariti žogico med nogami!

25.06.2011
Wimbledon, V.B. - Zadnji včerajšnji dvoboj na osrednjem igrišču Wimbledona je bil poslastica za ljubitelje tenisa, še posebej za Britance, ki so spremljali svojega junaka Andyja Murraya v igri proti Hrvatu Ivanu Ljubičiču!

Andy Murray je v napeti končnici na koncu slavil v 4 nizih s 6:4, 4:6, 6:1, 7:6(4). Škot je s to zmago povedel v medsebojnih dvobojih proti Hrvatu s 4:3!

Andy Murray in Ivan Ljubičić sta dvoboj odigrala pod zaprto streho osrednjega igrišča, saj je po 18. uri začelo v Londonu deževati.

Kim Sears je plenila pozornost na tribuni!

Kim Sears je plenila pozornost na tribuni!

Hrvat je v 1. nizu v 6. igri rešil 4 priložnosti za brejk nasprotnika in takoj v naslednji sam naredil brejk. A izkušeni 33-letnik doma iz Banja Luke tega ni izkoristil in Andy je z 2 brejkoma zaključil niz v svojo korist.

Ivana to ni vrglo iz tira in že takoj na začetku 2. niza je naredil brejk prednosti, ki ga je z dobrim serviranjem zadržal do konca niza. V 3. nizu je Ljubičič malo zastal in Andy je takoj povedel s 5:0 in povedel z 2:1!

Takole se je držala za glavo, ko je njen Andy zapravil prednost v 4. nizu!

Takole se je držala za glavo, ko je njen Andy zapravil prednost v 4. nizu!

Britanec je v 4. nizu v 5. igri z brejkom prevzel pobudo in pri rezultatu 5:4 serviral za zmago. Toda Škot ni mogel zadeti 1. servisa, Ivan pa je z nekaj lepimi udarci na Murrayev 2. servis izenačil in se uspel rešiti v podaljšano igro. Tu je šel Ivan na vse ali nič in je poskušal vsako žogico čimprej zaključiti, a mu to ni najbolje uspevalo in Murray se je veselil težke, a zaslužene zmage!

Andy Murray je bil na koncu boljši v doseženih asih, naredil je manj nevsiljenih napak in dosegel več zmagovitih udarcev :

"To je bil zelo težek dvoboj, a to je grand slam turnir in kaj takega moraš pričakovati. Oba sva imela težave z 2. servisom, moral bi servirati bolje, po drugi strani pa sem toliko bolje vračal njegove servise. Mislim, da je bila igra na visokem nivoju," je povedal Andy Murray, ki se bo v osmini finala pomeril s Francozom Richardom Gasquetom!

3. krog :

Murray (4) – Ljubičić 6-4, 4-6, 6-1, 7-6(4)

 

foto : gettyimages

pripravil : Marjan B.

 

Video:

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete