VIDEO! Wozniacki imitirala Nadala, Federer misli, da lahko osvoji OP ZDA, Andy Murray pa... !

07.09.2011
NEW YORK, ZDA - Na OP ZDA v tenisu, je bil včeraj zaradi dežja, nepredviden prosti dan za teniške igralce in igralke, ki bi morali igrati svoje dvoboje!

Št. 1 ženskega tenisa Danka Caroline Wozniacki, je vedno pripravljena za šalo. Pred časom je na tiskovni konferenci kot "novinarka" spraševala Novaka Djokoviča, tokrat pa je imitirala Rafaela Nadala, ki se je zaradi krčev s stola "zložil" pod mizo... .

VIDEO :

 

 

Švicarski teniški maestro Roger Federer, bo igral za Švico v Davisovem pokalu proti Avstraliji. Dvoboj za uvrstitev v svetovno skupino, se bo igral od 16.-18. septembra v Sydneyu!

Po gladki zmagi nad Argentincem Juanom Monacom, je veliki Švicar na vprašanje, če lahko osvoji naslov odgovoril : "Mislim, da lahko! V bistvu sem na vseh letošnjih grand slam turnirjih igral zelo dobro. V Avstraliji sem igral izvrstno, dvoboj proti Novaku je bil po mojem mnenju zelo tesen. V Parizu sem bil zelo blizu naslova, tudi v Wimbledonu sem doživel tesen poraz proti Tsongi. Tukaj ponovno kažem dobro igro, torej je vse v mojih rokah do konca turnirja"!

 

Če ne bo večjih presenečenj, bo moral Roger Federer za osvojitev naslova premagati Tsongo, Djokoviča in Nadala, vsi trije pa so ga premagali na prejšnjih grand slam turnirjih... .

 

Britanec Andy Murray pa ni zadovoljen z urnikom dvobojev, saj je doživel spremembe zaradi dežja, ki je onemogočil torkov razpored. Igralci iz spodnjega dela žreba, bodo morali odigrati 4 dvoboje v 5 dneh, kar daje veliko prednost Novaku Djokoviču in Rogerju Federerju, ki sta v zgornjrm delu žreba. Za rekordno število predaj na letošnjem OP ZDA, pa je po Andyjevem mnenju kriva predolga sezona :

"Preveč je velikih turnirjev, ki jih moraš odigrati. Sedaj je 16 velikih turnirjev v letu in to je preveč. In potem še Davisov pokal, ki je ponavadi na vrsti le teden dni za grand slam turnirji. Vsega skupaj je preveč. Po končanem OP ZDA, bo minilo 9 tednov odkar sem od doma. To je dolgo obdobje, ki pa se zgodi večkrat na leto. Mislim, da so igralci preutrujeni in tako hitro pride do poškodb, če ne pazijo dovolj pozorno na svoje telo in zdravje ter nimajo okoli sebe ekipo, ki bi pravilno skrbela za vse skupaj"!

 

 

foto : images.google

pripravil : Marjan B.

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete