Wozniacki in Šarapova sta se pritoževali nad osvetlitvijo v Singapurju!

22.10.2014
Organizatorji zaključnega WTA turnirja v Singapurju imajo težave z osvetlitvijo igrišča v teniški dvorani!

SINGAPUR - Danka Caroline Wozniacki, ki je v prvem dvoboju v beli skupini premagala Rusinjo Marijo Šarapovo, se je že med dvobojem pritoževala, da se luči med igro ugašajo in prižigajo kar vpliva na njeno igro. V 2.  izu je postala jezna in je v nekem trenutku prenehala z igro ter polemizirala z glavnim sodnikom. Zaključni turnir se prvič odvija v Singapurju, kjer so v dvorani naredili nov teniški kompleks!

Caroline je od sodnika zahtevala, da ugasnejo nekatere luči.

"Kar naenkrat se med igro prižgejo luči. Prej so bile ugasnjene, a nenadoma se prižgejo močne luči, ki svetijo na sredino igrišča in nato se spet ugasnejo. Ko sem šla na drugo stran so se spet prižgale. Postavljene so točno na sredini in na začetku niso bile prižgane. Vse skupaj je zelo čudno," se je pritoževala Danka.

Marija Šarapova je potrdila, da so bile luči tekom treningov prejšnji teden ugasnjene in prižgane.

"Ko sem prejšnji ponedeljek trenirala prvič je bilo temno na sredini igrišča in svetlo ob straneh. Tako je bilo nekaj dni. Nato so dodali luči, ki osvetljujejo sredino igrišča, a je bilo temneje ob straneh. Še vedno se mi zdi, da ni dovolj svetlo ob straneh igrišča. Ko tečeš v stran si nekako v senci in pri vračanju ponovno na svetlem. To je drugače kot je bilo v Carigradu, a morda tako mora biti. Danes so bile prižgane tudi nekatere luči, ki so bile prejšnji teden ugasnjene. Najbrž je to motilo Carolino," je dejala Rusinja!

 

foto: images.google

pripravil: Marjan B.

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete