Z Nadalom bo na Santiagu Bernabeu igral Djoković!

10.04.2012
Dvojica trenutno najboljših teniških igralcev sveta bosta na nogometnem stadionu Santiago Bernabeu odigrala ekshibicijski dvoboj v čast 110-letnici kluba Real Madrid.

Rafael Nadal in Novak Djoković se bosta pomeria 14. julija na stadionu Santiago Bernabeu v Madridu, so objavili španski mediji.

Nadal, ki je deklarirani navijač španskega kraljevega kluba, je najavil ekshibicijo že februarja, ko so nekateri predvidevali, da se bo v Madridu pojavil Roger Federer. No, dejstvo, da bo njegov nasprotnik Novak Djoković, bo prav tako še dodatno povečalo interes gledalcev, sponzorjev in medijev.

Pričakovati je, da bo na stadionu približno 80,000 gledalcev, s tem pa bi bil porušen rekord obiska na teniškem dvoboju, ki si ga lastita Kim Clijsters in Serena Williams. Belgijka in Američanka sta se pred dvema letoma pomerili na bruseljskem stadionu pred 35,681 gledalci.

Vsi prihodki iz dvoboja gredo na račune fundacije 'Real Madrida in 'Rafa Nadal'.

Nadal in Djoković sta se nazadnje pomerila v finalu OP Avstralije, ko je po 5 urah in 53 minutah maratonske bitke kot zmagovalec izšel Srb, v medsebojnih dvobojih pa je še vedno v prednosti Majorčan (16-14).

 

pripravil: L.S.

foto: zimbio.com

 

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete