Azarenka ostala brez prtljage in nastopa proti Gruziji

04.02.2015
BUDIMPEŠTA, MADŽARSKA - Nekdanja prva igralka sveta ni mogla zaigrati na obračunu pokala Fed 1. evroafriške skupine, ker je na poti v madžarsko prestolnico ostala brez prtljage z loparji in opremo vred.

Viktorija Azarenka se je morala na srečanju Belorusije in Gruzije, ki sta se pomerili v prvem krogu mednarodnega reprezentančnega tekmovanja, zadovoljiti z vlogo gledalke. Dvakratna zmagovalka OP Avstralije je namreč ostala brez prtljage, kjer je imela tudi vso potrebno teniško opremo.

Azarenka je najprej objavila fotografijo iz prve vrste in pripisala ''dajmo Belorusija'', kasneje pa je pojasnila razloge za svojo neudeležbo. ''Razlog, da ne igram, je ta, da že tri dni pogrešam svojo prtljago. Nimam loparja ali česarkoli drugega. Upam, da pride danes,'' je zapisala Belorusinja, ki je v četrtem krogu OP Avstralije izgubila proti Dominiki Cibulkovi.

Reprezentančno doložnost sta ob njeni odsotnosti opravili Olga Govorcova in Aliaksandra Sasnovič, ki sta Belorusiji že na dvobojih posameznic priigrali neulovljivo prednost

V tem tednu so se reprezentančne akcije udeležile tudi naše tenisačice, ki so si zadale cilj, da se prebijejo nazaj v 1. evroafriško skupino. V slovenskem taboru so bili z žrebom zadovoljni, prvi nasprotnik pa bo izbrana vrsta Luksemburga.

 


pripravil: Ž. J.

foto: Facebook

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete