Viktorija Azarenka( št. 1) in Marija Šarapova( št. 2) odpovedali Cincinnati!

11.08.2012
Trenutno vodilni igralki WTA lestvice Viktorija Azarenka in Marija Šarapova, ne bosta igrali na prihajajoćem WTA Premier turnirju v Cincinnatiju!

MONTREAL, KANADA - Belorusinja Viktorija Azarenka je že v petek na WTA Premier turnirju v Montrealu, predala dvoboj proti Avstrijki Tamiri Paszek pri rezultatu 3:3 v 1. nizu, zaradi poškodbe kolena. Azarenka je prejšnji teden osvojila 2 medalji na OI v Londonu (zlata v mešanih parih in bronasta med posameznicami).

"Upam, da je to le lažja poškodba, ki jo bom hitro sanirala. Moram malo ustaviti "konje" in mirovati, saj sem bila v zadnjem času stalno v pogonu".

Azarenka bo izpustila WTA Premier turnir v Cincinnatiju in se poskušala pripraviti na zadnji grand slam turnir v sezoni (OP ZDA).

"Najprej se moram pozdraviti, da bom 100% pripravljena za nastop na OP ZDA"!

Viktorija je povedala, da na Oi ni čutila bolečin v kolenu.

"To se je zgodilo, ko sem prišla sem. Že na prvem treningu sem začutila bolečino, verjetno zaradi menjave podlage (iz trave na trdo podlago), se pač zgodi"!

Že pred Azarenko je svoj nastop v Cincinnatiju odpovedala 2. igralka sveta Rusinja Marija Šarapova, ki ima trebušni virus zaradi katerega je že izpustila nastop v Montrealu. Marija bo izgubila veliko točk, saj je lani osvojila Cincinnati. Upa, da bo lahko igrala na OP ZDA. Prejšnji teden je osvojila srebrno medaljo med posameznicami na OI v Londonu!

Marija je imela zdravstvene težave že v Londonu.

"V Montreal sem prišla v upanju, da bodo težave minile, a temu ni bilo tako. Moram prisluhniti telesu. Upam, da se bom lahko pripravila za OP ZDA"!

 

foto : images.google

propravil : Marjan B.

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete