Caroline Wozniacki ima končno novega trenerja!

03.12.2011
Št. 1 ženskega tenisa Danka Caroline Wozniacki je bila uradno kar nekaj časa brez glavnega trenerja, a to se je sedaj spremenilo!

Španec Ricardo Sanchez je novi trener Caroline Wozniacki, seveda pa bo ob strani še vedno stal oče Piotr Wozniacki. Danka je vesela, ker bo sodelovala s trenerjem, ki dobro pozna njen in tudi način igranja njenih nasprotnic. Tudi Španec se veseli sodelovanja s prvo igralko sveta :

"Zelo dobro ga poznamo. Gledal je veliko mojih dvobojev in pripravljal taktiko proti meni, zato me zelo dobro pozna kot igralko. Dobro pozna tudi veliko ostalih igralk na WTA turneji"!

Ricardu Sanchezu so se uresnićile želje :

"Sanje so postale resnićnost. Počutim se tako kot se je verjetno Pep Guardiola, ko so ga izbrali za trenerja Barcelone.Gledal sem veliko njenih dvobojev in postala mi je kar nekakšen vzor, kot osebnost in njena pripravljenost na trdo delo. S Piotrom bova tesno sodelovala pri vseh stvareh. Spoštujem vse kar je naredil pri treniranju Caroline. Zelo hitro je osvojila nekaj sprememb in brez poškodb ter z dobro organizacijo, se bomo odpravili v Avstralijo, kjer bo poskušala zmagati"!

Pogodba je sklenjena za eno leto. Zanimivo je, da Sanchez ni bil skrivnostni trener o katerem se je sušljalo to poletje. Takrat je Caroline dejala :

"Nočem govoriti o tem, ker trener s katerim sodelujem, ne želi javne objave svojega imena in to spoštujem"!

Ricardo Sanchez je bil pred tem trener Srbkinje Jelene Jankovič s katero se je razšel februarja letos. Jelena je na svoji spletni strani takrat zapisala :

"Sedaj ponovno treniram sama, saj Ricardo Sanchez ni več moj trener. Moj cilj je vrnitev na prejšnji slog igranja s katerim sem dosegala najboljše rezultate v karieri in verjamem, da sem na pravi poti"!

Ali bo Ricardu Sanchezu končno uspelo pripeljati 21 letno Caroline Wozniacki do prvega naslova na grand slam turnirjih, pa bo pokazal čas... .

 

foto : images.google

pripravil : Marjan B.

 

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete